Det blir aldrig som man tänkt sig

Vi hade blivit bra kompisar med Cyd och Tim från Boston och vi delade en limousinbuss från Halong Bay med några andra. Superfin motorväg och fort gick det. Till vi började närma oss Hanoi vill säga. Chauffören hade inte bra koll vilken växel som skulle vara i men framförallt hade han ingen aning om hur man hittade. Han släpte av någon som fick skickas vidare med taxi. Christer fick hoppa in som kartläsare och till slut fick han nog och sa att nu får du stanna bilen så går vi sista sträckan. Gladast var nog chauffören. Sicken lirare. Han stannade var 50 meter sprang ut och frågade vägen. Vi snurrade runt i en timme innan vi fick nog. Tack för google maps!

Wanted dead or alive

Och så var det Cyd och Tim då. Tim, 69 år, och Cyd, 66 år. De skulle vidare med tåget 22.20 och hade en väntetid på 8 timmar så vi bjöd hem dom på en öl och senare för en gemensam middag. Hade inte Christer hjälpt Tim att bära hans väska så hade han förmodligen aldrig kommit fram stackarn.

Vi åt en jättegod gemensam kyckling Poh och hade det jättetrevligt. Cyd är lärare men med bakgrund från IBM. Tim hade jobbat med biståndsarbete i länder man knappt hört talas om och hade fantastiska historier att berätta. Både från afrika och asien. Väldigt trevliga människor och vi hjälpte dom att bära bagaget till tågstationen då dom skulle till centrala Vietnam.

2 kommentarer

    1. Ja vilken hemsk lirare🤣 men skönt att jag hittade bättre än han gjorde i Hanoi🤣🤣🤣🇸🇪🇸🇪🇸🇪

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.