Flytt tyfonen och landat in på ett hotell mitt över gatan från flygplatsen

Resan hit var ett äventyr bara de. Iofs gick all som på ett snöre men efter en extremt gungig båttur till fastlandet och att för det första bara balansera sig över till hamnen så väntade näst prövning.

Tror aldrig någon av oss varit sjösjuka men Christer kände sig minst sagt illamående efter båtturen. Hittade en minibuss som för 70 kronor skulle ta oss båda 6,5 mil till hotellet vid flygplatsen. Ronnie Pettersson körde på dom kurviga vägarna. Inte blev det bättre av att tanten framför oss i den överfulla bussen kräktes konstant i två timmar🤢🤢🤢🤮🤮🤮

Trångt och mysigt😇

Vi bokade ett tvåbädds Deluxe rum för 250 kronor. just det ordet har fått en ny innebörd. Fast sängen är skön och vi blev bjudna på en galet god ananasjuice när vi väl kommit fram🍍🍍🍍

Den som måttat in den här TVn måste varit full eller helt saknat ögonmått🤓

Tyvärr är utsikten från Deluxe rummet en besvikelse😤

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.